Logo Web

Verdeler van alcoholtesters en drugstesten voor professionelen en particulieren

vrijdag, 16 september 2016 09:56

Alcoline – al 25 jaar een nuchtere kijk op drinken en rijden

Geschreven door
ALKO-TEST gadget ALKO-TEST gadget

We hebben wat te vieren. Op 10 september 2016 is het exact 25 jaar geleden dat Alcoline werd opgericht. Sindsdien hebben we heel wat watertjes doorzwommen.

Er was eens…
Alles begon in 1991 met een alcoholtester uit de Verenigde Staten: de ALCOMAAT. Zo een wandtoestel bestond hier toen nog niet. Na inworp van je muntstuk van 20 frank of een gulden, volgde je de instructies van een vriendelijke stem: “Neem een rietje, en blaas 4 seconden.” Al snel volgde een eenvoudig handtoestel met een analoge wijzer. Vanaf 2007 concentreren we ons uitsluitend op de distributie en het onderhoud van alcoholtesters.

Alcohol en rijden, geen goed duo
10 jaar geleden dronk 85% van de mensen van 15 jaar en ouder wel eens alcohol. 5 tot 10% kampte zelfs met een alcoholprobleem. Alle inspanningen van de overheid ten spijt, is dit tegenwoordig nog steeds het geval. Alcoline probeert al jaren mensen te laten beseffen dat alcohol en rijden niet samen gaan. Daarom voegden we onlangs educatieve pakketten toe aan ons assortiment voor politie, (rij-)scholen en instellingen voor verkeersveiligheid.

Zoveel mensen, zoveel wensen
Jaar na jaar komen er meer testers op de markt. We schuimden de markt af en namen de beste alcoholtesters op in ons overzichtelijk assortiment. Vindt u het toch moeilijk kiezen? dan geven we u enkel tips. Beslis niet overhaast bij de aanschaf van een alcholtester. Denk na waarvoor u de alcoholtester wil gebruiken. Alleen voor uzelf? Om uw personeel te controleren? Wilt u de testresultaten opslaan en/of afdrukken? Of wilt u dat uw werknemer of patiënt een selfie meestuurt met zijn testresultaat? U ziet het, de mogelijkheden zijn legio. U vindt zeker uw gading.

Deel mee in de feestvreugde
Graag laten we u als klant delen in de feestvreugde. Fleur het verjaardagsfeestje van je kind op met de originele ALKO-TEST. Laat hen blazen op het mondstuk van deze houten “alcoholtester” en kijk wie er in staat is om het haakje van het balletje aan de ring te blazen.
De tester is overigens ook geschikt om de longinhoud te meten.

Ontvang dit leuke gadget gratis bij bestelling van één of meerdere digitale alcoholtesters of vanaf een aankoopwaarde van € 50,-.

Laatst aangepast op vrijdag, 16 september 2016 11:34

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.